Facebook link Instagram link
SPESIALUTVIKLET FOR NORDISK HÅR
Det skal være enkelt å pleie og style sitt hår. Og det bør være enda enklere å finne riktig produkt. Med det som bakgrunn har vi lansert REF - hårpleieserien med en individuell tallkombinasjon for hvert produkt.

REFs tallkombinasjon beskriver innholdet i hvert produkt og hva det gjør for ditt hår. Tallene viser innholdets ulike egenskaper og hvor mye av de respektive egenskapene som finnes i produktet.

Hvilke behov har ditt hår? Mer volum, mer kontroll eller mer glans?REF sine tall hjelper deg å finne riktig produkt.Finn ut hva håret ditt trenger, deretter er det bare å finne riktig tallkombinasjon.

Eller som vi sier, finne riktig REFeranse.


X
Kjære kunde,
Regjeringen har besluttet at alle frisør- og hudpleiesalonger skal stenges fra torsdag 12 mars kl 18.00 , og 14 dager fremover. Dette er en dramatisk beslutning med store konsekvenser for salongene og for oss, men vi deler regjeringens syn på at liv og helse må være høyeste prioritet i situasjonen vi nå befinner oss i.
Evt. ordrer vi mottar i perioden salongene er stengt vil bli sendt ut når salongene åpner, med mindre det presiseres at varene skal sendes nå.
Vi vil måtte foreta permitteringer i perioden, men kontorene vil være bemannet.
Dersom noen har behov for å nå oss kan vi treffes våre vanlige telefonnummer og kontorets mailadresse. (se: kontakt oss)
Vi følger situasjonen fortløpende og håper at vi så snart som mulig kan komme tilbake til vanlig drift.
Med vennlig hilsen
Cutrin Norge