Facebook link Instagram link
SPESIALUTVIKLET FOR NORDISK HÅR
REF

REF - naturlig skjønnhet

Enkelhet, holdbarhet og kvalitet. REF skaper naturlig skjønnhet. Produktene er basert på en høy svensk standard for alle hårtyper. REF-produktene er sulfatfrie og inneholder ikke parabener.

Styrkende Quinoa Protein
Nøkkelen til den naturlige skjønnheten i håret, er styrke. Proteinet har en strålende evne til å gi håret nettopp styrke. Vår filosofi er å bruke ingredienser som er 100% vegansk. Derfor bruker vi nå styrkende Quinoa Protein i alle våre produkter. Dette proteinet er rikt på aminosyrer som er byggesteinene i håret, og blir ofte kalt naturens egen keratin. Det bidrar til å bygge opp håret, reparere, beskytte, gi glans og har en flokeløsende effekt. Dette fremhever hårets naturlige skjønnhet.

Colour Preserve System

REF arbeider for å bevare vakre hårfarger. Vi har utviklet et unikt Colour Preserve System for alle styling- og pleieprodukter. Nøye utvalgte naturlige ingredienser utviklet av solsikkeolje kombinert med avansert fargebevarende teknologi, inngår i Colour Preserve System. Colour Preserve System gir beskyttelse mot alle UV-stråler, bevarer hårfargen, samt bidrar til et glansfullt hår.