Facebook link Instagram link
SPESIALUTVIKLET FOR NORDISK HÅR
FARGE & PERMANENT

CUTRIN AURORA PERMANENTE FARGERTakket være den innovative Cutrin Color Radiance-teknologien, blandes fargemolekylene og de naturlige, aktive arktiske ingrediensene i blandingen godt med oksidasjonsmiddelet og finner lett veien til håret. Denne nye teknologien gir komplett dekning av grått hår. Den pleiende formelen/konsistensen er skånsom for håret og hodebunnen, og forhindrer at fargen fester seg til hodebunnen. Takket være Cutrin Color Radiance-teknologien, føles håret glatt og ser glansfullt og pleiet ut etter farging. Den optimale emulsjonen beskytter fargemidlene, slik at fargen ikke utvikles før den er inne i hårene. Fargemolekylene låses inne i hårene, noe som fører til at hårfargen forblir intens selv etter mange vask. Cutrin Aurora permanente farger inneholder næringsgivende, naturlige aktive ingredienser, som nordiske bæroljer. Disse bidrar til å reparere og beskytte håret mot skade. Fargen holder seg godt og er lett å håndtere under fargebehandlingen. Takket være den nye formelen i de permanente fargene, som inneholder bivoks, blir fargeopplevelsen enda bedre enn tidligere.

CUTRIN AURORA AMMONIAKKFRI HÅRFARGE

Cutrin Aurora ammoniakkfri hårfarge er perfekt for hår som allerede er farget eller lystonet. Resultatet er en ny type glansfull og strålende hårfarge som er fantastisk for håret. Takket være den innovative Cutrin Color Radiance-teknologien, blandes fargemolekylene og de naturlige, aktive arktiske ingrediensene i blandingen godt med oksidasjonsmiddelet, og trenger lett inn i håret. Den pleiende formelen/konsistensen forhindrer farging av hodebunnen. Takket være Cutrin Color Radianceteknologien, føles håret glatt og ser glansfullt og pleiet ut etter farging. Den optimale emulsjonen beskytter fargemidlene, slik at fargen ikke utvikles før den er inne i hårene. Fargemolekylene låses inne i hårene, noe som fører til at hårfargen forblir intens selv etter mange vask. Cutrin Aurora ammoniakkfrie farger inneholder næringsgivende, naturlige aktive ingredienser, som planteoljer. Disse bidrar til å reparere og beskytte håret mot skade. Fargen holder seg godt og er lett å håndtere under fargebehandlingen. Takket være den nye formelen i ammoniakkfrie hårfarger, som inneholder bivoks, blir fargingsopplevelsen enda bedre enn tidligere.


X
Kjære kunde,
Regjeringen har besluttet at alle frisør- og hudpleiesalonger skal stenges fra torsdag 12 mars kl 18.00 , og 14 dager fremover. Dette er en dramatisk beslutning med store konsekvenser for salongene og for oss, men vi deler regjeringens syn på at liv og helse må være høyeste prioritet i situasjonen vi nå befinner oss i.
Evt. ordrer vi mottar i perioden salongene er stengt vil bli sendt ut når salongene åpner, med mindre det presiseres at varene skal sendes nå.
Vi vil måtte foreta permitteringer i perioden, men kontorene vil være bemannet.
Dersom noen har behov for å nå oss kan vi treffes våre vanlige telefonnummer og kontorets mailadresse. (se: kontakt oss)
Vi følger situasjonen fortløpende og håper at vi så snart som mulig kan komme tilbake til vanlig drift.
Med vennlig hilsen
Cutrin Norge