Facebook link Instagram link
SPESIALUTVIKLET FOR NORDISK HÅR
FARGE & PERMANENT

PERMANENTERCUTRIN MUOTO CLASSICS

Cutrin Muoto Classic Curling er en skånsom, pålitelig og brukervennlig permanentvæske. Hydra Care Complex hjelper håret med å holde på dets naturlige fuktighet, noe som bidrar til å beskytte håret ved permanent. Resultatet er vakre og spenstige krøller.

CUTRIN MUOTO GENTLE WAVING

Cutrin Muoto Gentle Waving er en skånsom permanentvæske uten ammoniakk eller tioglykolsyre. Naturlig volum, bølger og krøller. Gentle Waving-produktene hjelper deg med å gi nøyaktig det resultatet som kunden ønsker.

Ta kontakt med din forhandler for mer informasjon om permanenter.


X
Kjære kunde,
Regjeringen har besluttet at alle frisør- og hudpleiesalonger skal stenges fra torsdag 12 mars kl 18.00 , og 14 dager fremover. Dette er en dramatisk beslutning med store konsekvenser for salongene og for oss, men vi deler regjeringens syn på at liv og helse må være høyeste prioritet i situasjonen vi nå befinner oss i.
Evt. ordrer vi mottar i perioden salongene er stengt vil bli sendt ut når salongene åpner, med mindre det presiseres at varene skal sendes nå.
Vi vil måtte foreta permitteringer i perioden, men kontorene vil være bemannet.
Dersom noen har behov for å nå oss kan vi treffes våre vanlige telefonnummer og kontorets mailadresse. (se: kontakt oss)
Vi følger situasjonen fortløpende og håper at vi så snart som mulig kan komme tilbake til vanlig drift.
Med vennlig hilsen
Cutrin Norge