Facebook link Instagram link
SPESIALUTVIKLET FOR NORDISK HÅR

TOTALLEVERANDØR MED VISJON OM Å VÆRE FRISØRENS BESTE SAMARBEIDSPARTNER

CUTRIN NORGE leverer salgsvarer, kjemivarer, rekvisita, utstyr og totale innredningsløsninger til så vel små som store salonger over hele landet. Cutrin Norge har konkurransedyktige betingelser og er kjent for sin gode service. Vi i Cutrin Norge er stolt over å være blant de største frisørgrossistene i Norge.

CUTRIN – SPESIALUTVIKLET FOR NORDISK HÅR!
Cutrin Norge er den desidert største frisørleverandøren av salgs- og kjemiprodukter, som er spesialutviklet for nordisk hår og hodebunn. Nordisk hårkvalitet kjennetegnes av å være fint og tynt, og det spesielle ved denne hårkvaliteten er at den generelt inneholder færre skjellag enn europeisk hår forøvrig. Til sammenligning er det europeiske håret nesten 50% tykkere enn det nordiske håret. Dette tilsier at denne hårkvaliteten krever spesielle hårprodukter for å oppnå optimale resultater.

SPECIAL 1, PAUL MITCHELL, MOROCCANOIL OG REF
Cutrin Norge er meget fornøyde over å kunne tilby disse brandene til det norske frisørmarkedet i tillegg til Cutrin. Cutrin Norge sin målsetting om å være frisørens beste samarbeidspartner blir stadig forsterket ved at vi får inn nye og sterke merkenavn inn i vår portefølje.

Vi håper vår produktkatalog vil gi deg en god oversikt over vårt produktsortiment, samt en god veiledning i bruk av Cutrin sine kjemivarer. Vi ser frem til å videreutvikle vårt samarbeid med deg for fremtiden.

Med vennlig hilsen Cutrin Norge

Åpenhetsloven

Klikk her for å lese Cutrins rapport for Åpenhetsloven