Facebook link Instagram link
SPESIALUTVIKLET FOR NORDISK HÅR

BESTILLING / PRODUKTKATALOG

Produktkatalog 2021 - 22
BESTILLING SALONGER

Salonger kan bestille våre produkter ved å kontakte nærmeste forhandler. Eller ved å skrive ut ordreseddelen på linken under og sende til nærmeste forhandlerkontakt.

Ordreseddel

Ordreseddel Paul Mitchell-produkter

Klikk på bildet til høyre for å laste ned hele vår produktkatalog (OBS! ca 11,3 Mb)


Fargeguide

Farger er lys, og det nordiske lyset har sin rikeste glød ved soloppgang og solnedgang. Hårfargene fra Cutrin Aurora reflekterer den nordiske naturen gjennom frisørenes håndverk. Cutrin Aurora-hårfargene gir fantastiske toner som er inspirert av refleksjonene fra dagens første og siste solstråler.

Last ned Cutrin Aurora fargeguide her. 

Konsumer/privat

Våre produkter selges kun gjennom profesjonelle salonger og fåes derfor kun hos din frisør. Lurer du på hvor du kan få kjøpt ditt produkt så ta kontakt med forhandleren for ditt område så vil de kunne fortelle deg hvilke frisører som fører hvilke produkter.

Frisørhefte
Heftet ”Hårpleieprodukter” henvender seg til arbeidsgivere og ansatte i frisørsalonger. Foruten frisørsalongene benyttes heftet i skolene, av fagopplæringskontorene og av Arbeidstilsynet.

Heftet ”Hårpleieprodukter” gir en generell beskrivelse av hårpleieprodukters innhold og bruk, og hvilke forholdsregler som bør følges for å unngå helserisiko. Alle frisørsalonger anbefales å ha et eksemplar av heftet lett tilgjengelig i salongen. Heftet er utarbeidet av Frisørleverandørenes forening og utgitt i samarbeid med Norske frisør- og velværebedrifter.

Klikk her for mer info om hårpleieprodukter og nedlasting av heftet.